Mange ældre mennesker dør årligt som følge af brande, der kunne være undgået, hvis der havde været installeret funktionsdygtige røgalarmer. Selvom mange er opmærksomme på nødvendigheden af korrekt opsat udstyr, husker flere alligevel ikke at få røgalarmer opsat samt sørge for løbende check af dem, med henblik på at sikre, at de stadig kører optimalt og ikke mindst, at batterierne fungerer.

Der findes i dag brandmeldere, der kan tilkobles lysnettet, hvilket er en ”skudsikker” løsning. Problemet med denne løsning er bare, at den prismæssigt ligger i den dyrere ende, hvilket afholder mange fra at benytte den.

Hos ASA Sikring tilbyder vi en løsning, hvor vi installerer en melder. Herefter sørger vi løbende for den nødvendige service af melderen. Således skal vore kunder ikke have ulejlighed med opsætning, overvågning og vedligehold, men kan sove trygt om natten, i visheden om at sikkerheden er i top.

Hvis man har fokus på brandsikkerhed, skal man være opmærksom på, at der findes forskellige former for brandudstyr, som giver mulighed for at slukke mindre brande.

Et brandtæppe er særdeles effektivt, hvis der er ild i en gryde eller andet, hvor man kan kvæle ilden.

Handler det om en elektrisk brand, kan en pulverslukker klare problemet på få minutter. Disse få men vigtige værktøjer er så billige, at det ikke kan betale sig at leje dem mere.

Hos ASA Sikring har vi stor erfaring indenfor brandsikring, så ring gerne for en uforpligtende samtale om, hvordan du bedst sikrer dine kære og dine ejendele mod at gå op i røg.

Brandalarm som kan sammenkobles trådløst, således at alle brandalarmerne aktiveres, hvis en af dem registrerer røg i lokalet

Standard brandalarm som aktiveres, hvis der registreres røg i lokalet.

Pulverslukker på 1 kilo. Anbefales til mindre brande.

Pulverslukker på 2 kilo. Anbefales til lidt større brande.